بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
به گزارش روز پنجشنبه ایرنا به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، سازمان بین المللی «آشپزخانه مرکزی جهانی» در بیانیه ای که در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد، افزود: ادامه کار این سازمان بدون اجازه رژیم اسرائیل برای ورود کمک ها غیرممکن است.
به گزارش روز پنجشنبه ایرنا به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، سازمان بین المللی «آشپزخانه مرکزی جهانی» در بیانیه ای که در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد، افزود: ادامه کار این سازمان بدون اجازه رژیم اسرائیل برای ورود کمک ها غیرممکن است.
مرکز اطلاع رسانی فلسطین افزود: سازمان بین المللی «آشپزخانه مرکزی جهانی» طی 18 ماه گذشته بیش از 130 میلیون وعده غذایی و 26 میلیون قرص نان در غزه توزیع کرده است اما به دلیل بسته ماندن گذرگاه ها از اوایل مارس (11 اسفند 1403) دیگر نتوانسته است ذخایر جدید را جایگزین کند.
براساس گزارش سازمان بین المللی «آشپزخانه مرکزی جهانی»، بیش از 80 درصد از آشپزخانه های محلی تحت حمایت این سازمان اکنون خالی از مواد غذایی و سوخت هستند.
در هفته های اخیر، تیم های آشپزخانه مرکزی جهانی با استفاده از سوخت های جایگزین مانند چوب فشرده و پوسته زیتون سعی کرده اند کار خود را ادامه دهند و حتی دستورهای غذایی را برای صرفه جویی در مصرف سوخت تغییر داده اند.
با این حال، اکنون حتی نانوایی سیار این سازمان نیز آردی برای پخت نان ندارد.
در ادامه بیانیه سازمان بین المللی «آشپزخانه مرکزی جهانی» تاکید شده است که کامیون های حامل غذا و سوخت از ماه مارس (اسفند 1403) در مرز غزه متوقف مانده اند، در حالی که کمک های بیشتری آماده انتقال از اردن و مصر هستند.
این سازمان هشدار داد با ادامه ممنوعیت ورود کمک های بشر دوستانه به نوار غزه توسط رژیم اسرائیل، فعالیت سازمان بین المللی «آشپزخانه مرکزی جهانی» در غزه به طور کامل متوقف خواهد شد.
بر اساس گزارش ها، از زمان بسته شدن گذرگاه ها، بحران گرسنگی در غزه به سطح فاجعه بار رسیده و طبق آمار رسمی دست کم 57 نفر که بیشتر آن ها کودکان هستند، بر اثر گرسنگی جان خود را از دست داده اند.
رژیم صهیونیستی هفتم اکتبر 2023 (15 مهر 1402) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران روی آورد.
در 19 ژانویه 2025 (30 دی 1403) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتش بس برقرار شد و براساس آن تعدادی از اسیران مبادله شدند اما در ادامه رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس سرباز زد و از بامداد سه شنبه 28 اسفند 1403 با نقض مفاد آتش بس تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت و در مقابل، رزمندگان مقاومت با عملیات متعدد خود به این تجاوزگری ها پاسخ دادند.
{{name}}
{{content}}